Bygningsmaling

Professionel bygningsmaling

Kvalitetsprodukter til byggemarkedspriser

Vi forhandler prof bygningsmalinger fra Gjøco samt Gjøco’s bådprodukter

Vi forhandler kvalitetsprodukter fra Gjöco som er en 65 årig gammel Norsk farvefabrik. Produkterne er konstant under udvikling med fokus på kvalitet og miljø.

Gjøco Herregård maksimal er en vandig, fulddækkende træbeskyttelse med holdbarhed i op til 12 år. Gjøco Proff Uno er fuld vaskebare ren akrylmaling til loft og væg malinger i glans 0, 3, 5, 7, 10 og 20. Gjøco Super Finish 40 er en akrylmaling til indvendigt træværk, døre, vinduer, paneler og møbler glans 30-70.

Vi forhandler det fulde sortiment fra Gjöco. Find yderligere inspiration på deres hjemmeside www.gjöco.dk.

Desuden har vi vævlim, fugemasse og spartelmasse mm. fra Dana Lim. 

Desuden har vi kvalitetsprodukter fra PROMAL, bl.a. oliebaserede træbeskyttelser i fulddækkende drypfri og transparente farver samt grundingsolie.

Vi har tagmaling, sokkelmaling, strukturmaling ude/inde. Vandig Polyuretan parketlak, vævlim og spartelmasser. Vi lagerføre derudover et stort sortiment af fugemasse.

Maling fra Gjøco til alle formål​

Vil du vide mere om bygningsmaling?

Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 40 33 19 74 eller sende en e-mail til smini3@smini3.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi bruger altid kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter

(+45) 40 33 19 74
smini3@smini3.dk