Autolak

DE BEER auto/MC lak

Vi har det fulde program af autofarver

Fuldt program af autofarver

DE BEER AUTO/MC LAK er et Hollandsk/Amerikansk produkt, der bla. bruges af de tv-kendte MONKEY GARAGE. Vi har et fuldt program af autofarver til alle bil/MC mærker. Fra 1980 – til dd. opdateres farverecepterne hver måned.

Vi har selvfølgelig også farverecepter til CLASSIC/OLDTIMER BILER. Fra 1960 – 1980 har vi rigtig mange farverecepter. Derudover har vi vores COLORMAP SYSTEM med mere end 25.000 visuelle farvenuancer til hjælp til at finde farven på bilen/MC’en, der ikke er malet i original-farve eller er “gammel” eller blot har mistet sin farvekode. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at finde farvekoderne. Hvis ikke det lykkedes kan vi gøre brug af vores farvemåler/scanner som kan udarbejde en farverecept ud fra måling af den eksisterende farve. Vi har naturligvis alle bundprodukterne samt KLARLAKKER, FORTYNDER og SLIBEMATRIALER m.m.

Vi laver også reparationslak på SPRAYDÅSE og LAKSTIFTER.

Vil du vide mere om lak til bil og motorcykel?

Vi står klar med gode råd og vejledning til lakering af bilen eller motorcyklen og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 40 33 19 74 eller sende en e-mail til smini3@smini3.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi bruger altid kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter

(+45) 40 33 19 74
smini3@smini3.dk